Hirdetés

Duke Nukem Forever - „It's done"

|

Valami megint csak (még mindig) bűzlik Duke és a 3D Realms háza táján

Hirdetés

A karácsony környéke valahogy mindig izgalmasra sikerül, már ha a jó öreg Duke kálváriáját vesszük alapul. 2007-ben ekkor kaptuk meg például azt a hangulatos Duke Nukem Forever traser trailert, amivel jóformán mind a mai napig kénytelenek vagyunk beérni. 2008 karácsonyára egy családias csoportkép jutott a termetes monsztákról, s egy ugrással így el is érkeztünk jelenünkhöz. ...mivel most volt karácsony. Akinek ez nem tűnt fel, az LOL.


Na de idény karácsonykor sem maradtunk Duke Nukem hír nélkül, hiszen épp tegnap tudtuk meg, hogy a lobbanékony szteroidbomba újabban a casual rétegeket vette célba. Ám aki mostanság arra fanyalodott, hogy a 3D Realms honlapján és fórumain keressen magának Duke Nukem Foreveres karácsonyi meglepetést, az könnyen találhatott is.


Az érdekes jelenségre már csak egy fórumbejegyzés emlékeztet, így aki saját szemével szerette volna azt látni, sajnos lekésett róla. Mert a tegnapi nap folyamán egy üres új bejegyzés jelent meg a 3D Realms oldalán, www.3drealms.com/news/2009/12/its_done.html URL-címmel. Kiemelném a végét: „its_done", vagyis „készen van". A kérészéletű bejegyzés aztán hamar eltűnt, de nem elég korán ahhoz, hogy megelőzze az indulatok elszabadulását a fórumban. A George Broussard itteni elmondása szerint hackertámadás érte őket, amiért már meg is tették a kellő intézkedéseket. De az is lehet, hogy csak a kávé lett kész a másik irodában, netán a pizza érkezett meg, és így akarták összeterelni a dolgozókat. Who knows?


Egy másik érdekesség egy alig egy másodperces szösszenet, ami szintén tegnap került fel a netre, és amin Duke épp egy a szerencséjét próbálgatja valami kaszinóban egy automata előtt. A feltöltő elmondása szerint ő késztette a felvétel, mivel már megvan neki a Duke Nukem Forever. Linket persze nem adna hozzá... Vigyázat, senki ne pislantson!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)