Hirdetés

Duke Nukem Forever - Akik már látták

|

Egy külföldi portál két újságírója abban a kivételes szerencsében részesült, hogy betekintést nyert a készülő projektbe.

Hirdetés

A shacknews két zsurnalisztája látta a még kalapálás alatt álló Duke-ot, s kellően pozitív véleményt alakítottak ki róla. Egy megközelítőleg fél órásra nyúló prezentáció során több jelenetet is láthattak a sokak szerint csak az 3D Realms vezéreinek fantáziájában létező játékról. Igazoltnak látták George Broussard állításait az interaktív környezetről, és a hozzá kapcsolódó puzzle elemekről. Több fegyvert láttak működés közben, egy vezethető villás targoncát, illetve szétlőtt fejeket és leszakadt végtagokat. Véleményük szerint a Duke Nukem Forever mind játékmenet, mind vizualitás tekintetében kiemelkedik a zsúfolt FPS-piac tengeréből.

Duke Nukem Forever - 15. kp Duke Nukem Forever - 13. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)