Hirdetés

UPDATED - Duke Nukem Forever demó: Június 3. De nem mindenkinek!

|

Randy Pitchford, a Gearbox elnöke büszkén jelentette be a DNF demójának megjelenési dátumát, és valami mást is.

Hirdetés

Ahogy mondani szokás, ezt a kis időt már fél lábon is kibírjuk, amíg a Duke Nukem Forever megjelenik, ám a Gearbox addig is úgy gondolta, hogy a régi időknek megfelelően, június harmadikai dátummal kiad egy demót, a teljes verzió megjelenése előtt két héttel. Apró csavar a dologban, hogy mindez csupán azok számára lehetőség, akiket "First Access Club" tagként aposztrofált az elnök. A gyakorlatban azon felhasználók csoportjára vonatkozik a megnevezés, akik előrendelték a Duke Nukem Forevert, és/vagy rendelkeznek a Game of The Year of Borderlands játékkal. Ugye milyen vicces ez a Randy srác?

Jelenleg még nem tudni, hogy a demó megjelenik-e a játéknak szánt összes platformon, de az biztos, hogy június harmadika pénteki napra esik, ami nem ellenkezik a Sony PSN tartalmainak megjelenési ütemezésével. Bárhogyan legyen is, a közel másfél évtizedes várakozáshoz képest a demó és a teljes Duke Nukem Forever megjelenése közötti néhány napot már fürdés nélkül is megbírjuk, annyira csekélyke.

UPDATED: egy videó a bejelentésről, a szokásos formában. Tulajdonképpen értékelhető a humoruk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)