Hirdetés

Duke Nukem Forever előrendelési akció exkluzív ajándékokkal

|

Már előrendelhető a Duke Nukem Forever nálunk. Csapj le rá, hogy Tiéd legyen egy darabka történelem!

Hirdetés

1997-ben jelentették be, 1998-ban láthattuk először mozgásban, 1999-ben kellett volna megjelennie, de mostanáig kellett várnunk arra a történelmi pillanatra, hogy alig karnyújtásnyira álljunk a Duke Nukem Forever megjelenésétől. A közel tizennégy éve fejlesztett játék munkálatai a végéhez közelednek, s 2011. június. 10-én megjelenik az az FPS, amiben a legtöbb rendőrnek látszó disznót és a legmerészebben öltözött (vetkőzött) hölgyeket találjuk a klasszikus Duke Nukem 3D óta.



Rendeld elő nálunk a Duke Nukem Forever PC változatát 9 990 forintért, Xbox 360 változatát 13 990 forintért, vagy PlayStation 3 változatát 13 990 forintért, és az alábbi ajándékokat kapod mellé:
- First Asset kártya (A kártyán szereplő kóddal a First Asset Club tagjaként jóval a megjelenés előtt kipróbálhatod a játékot.)

- Big Package letöltő kód a következő exkluzív tartalmakhoz:

  • Duke Nukem Ego Boost (A DLC letöltésével DUKE ereje megsokszorozódik, erősebb, már-már halhatatlan lesz.)
  • Duke T-shirts (Öltöztesd Duke-ot számtalan vicces ruhába!)
  • Big Heads (A játék-karaktereket önmaguk karikatúrájává változtathatod fejméretük drasztikus növelésével.)

Nyomás a https://www.gsplus.hu/dnf-elorendeles oldalra, s rendeld elő a Duke Nukem Forever PC-s, X360-as, vagy PS3-as kiadását még ma!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)