Hirdetés

Duke Nukem Forever - először a GSL 2011-en lehet kipróbálni

|

Aki kilátogat az idei Gadget Show Live-ra, tehet egy próbát a Duke Nukem Foreverrel.

Hirdetés

Persze ha képes kivárni az előreláthatóan többszáz méteres sort, ami a stand előtt fog sorakozni.

A 2K Games bejelentette, hogy az alig másfél évtizede készülő Duke Nukem Forever kipróbálható lesz az április 12 és 17 között a birminghami NEC Arénában megrendezésre kerülő Gadget Show Live 2011-en. Akik nem bírják kivárni a játék megjelenését, vagy csak érdeklődnek a rendezvény iránt, azok a GZ183-as számú standnál keressék a játékot, valószínűleg habzószájú rajongókon kell átverekedni magukat. Duke Nukem Forever First Access Club hozzáféréseket is fognak osztogatni a 2K srácai, amik egyedi cuccokhoz, frissítésekhez és a demó korai eléréséhez juttatnak minket. Pólók és jelvények egyaránt megvásárolhatóak lesznek. A játék június 10-én jelenik meg Európában. Állítólag.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)