Hirdetés

Duke Nukem Forever - Feltámadt!

|

Plakátok hirdetik a PAX 2010-en, hogy a Gearbox kezében van Duke apánk sorsa

Hirdetés

Talán már csak percek kérdése, és valami komolyabb Duke Nukem Forever anyag is érkezik az idei PAX-ról, mint mondjuk screenshot, trailer, vagy egy tiszteletpéldány nekem. Előlegbe most még legyen elég annyi, hogy bizonyítottan ott van a helyszínen a több mint egy évtizede készülő játék, ami a jelek szerint -a pletykáknak megfelelően- valóban a Gearbox gyámsága alá került. Tessék csak rápillantani a képre!

Randy Pitchford, a Gearbox elnöke is kicsípte magát az estére. A pólója különösen tetszik. Ha ennyi nem lenne elég, akkor ugyanitt garantáltan fel fog tűnni Jon St. John, Duke Nukem hangja is, aki tegnap csicseregte el, hogy utazni készül a helyszínre. Na meg George Broussard , a 3D Realms feje is szárnyas malacokról álmodott. Neki volt egy ígérete korábban, hogy a Duke Nukem Forever akkor lesz kész, amikor a disznók repülnek. Hát most repülnek.

UPDATE:
Mire megírtam a hírt, már hivatalossá is vált: a Gearbox ott folytatja a Duke Nukem Forever munkálatait, ahol a 3D Realms befejezte. Képek és videók hamarosan!



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)