Hirdetés

Duke Nukem Forever - Holnap médiatörténelmet írunk?

|

Több forrás szerint komoly médiatörténeti eseményre, esetleg egy bejelentésre számíthatunk a Duke Nukem Forever kapcsán.

Hirdetés

A crackle.com értesülései szerint az újonnan induló Jace Hall Show (videopodcast) keretében láthatunk egy új trailert, s a Hősők című sorozat egyik szereplője lesz a sztárvendég. A podcast a szóban forgó oldalon és az Xbox Live rendszerén keresztül lesz megtekinthető.
A 3D Realms oldalán is megemlítik az ügyet, ahol azt írják, hogy a játéktörténelem egyik legexkluzívabb bejelentésére kerülhet sor.

Majd én megmutatom!

duke.jpg


Hogy a Jason Hall (ex navy seal, a Monolith alapítója, a Warner játékrészlegének egykori feje) nevével fémjelzett show kapcsán mire számíthatunk, azt még nem tudjuk. Ahogy ilyenkor lenni szokott, megindultak a találgatások. Egyesek úgy vélik, hogy egy vadiúj filmrészletet látunk a Duke Nukem Forever-ből, mások fix megjelenési dátumot vélnek látni lelki szemeik előtt. Természetesen ott van még a szkeptikusok tábora is, akik egy korábban heccből elkészített, ám mindeddig nem prezentált videót. George Broussard szavai, miszerint Jason Hall-nak csináltak valamit, tekintve, hogy 15 éve ismerik és tart barátságuk, továbbá nem egy új trailerről van szó, ez utóbbi feltételezést látszik alátámasztani. Sebaj, holnap okosabbak leszünk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)