Hirdetés

Duke Nukem Forever - Hosszabb lesz, mint riválisai

|

Ha már ilyen sokat várunk rá, akkor úgy illik, hogy ne lehessen egyetlen délután alatt végigjátszani Duke legújabb kalandját.

Hirdetés

Bevallom őszintén, hogy magam is azok közé tartoztam, akik a 3D Realms csődje után temették a játékipar legszánalmasabb viccévé degradálódott Duke Nukem Forever című játékot.



Duke rajongójaként kitörő örömmel fogadtam, amikor bejelentették, egy komolyan vehető csapat, a Gearbox Software veszi át a fejlesztést, sőt mi több, szerzett meg minden jogot, ami a Duke Nukem névhez tartozik.
Hogy maga a játék milyen is lesz, arról az idei PAX alatt alkothattak véleményt azok, akik végigállták a sort, hogy kipróbálhassák a mintegy negyedórás játszható demót. Hajlamos vagyok elhinni, hogy egynémely fanatikus rajongónak már ennyi is elég az üdvösséghez, a ripten.com munkatársa nem így gondolta, s rákérdezett arra, hogy a Duke Nukem Forever egyjátékos kampánya meghaladja-e a nettó 20 órát. Mikey Neumann kreatív igazgató válaszában nem merült el a részletekben, s konkrét számokat sem sorolt, ám annyit azért elárult, hogy tovább tart majd végigjátszani, mint az üzletek polcain jelenleg sorakozó címeket. Erősen remélem, hogy ezzel nem csak a legendásan rövid Kane & Lynch 2-re gondolt.




 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)