Hirdetés

Duke Nukem Forever infók

|

Kicsit olvasgattam az imént említett Pc Gameres cikket, melyben említés szintén pedzegettek pár dolgot a Duke Nukem Forever-ről is. Lévén a Prey prezentációja után maga George Broussarddal karöltve játszogattak 20 percig a játékkal, ők a világ talán legboldogabb emberei - bizonyos tekintetben persze :) Sajna magáról a játékról nem sok tény árad, de mondom mit tudunk: - a játék szép, és fut, egy ideig még nem lesz konkrét infó róla - az idei E3-on nem lesz kint a DNF - 2006-ban várható a tényleges média dömping - a megjelenésről még mindig nincs infó - pont jövőre lesz 10 éves a Duke Nukem 3D Kevés infó, de legalább már ezt is tuduk :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)