Hirdetés

Duke Nukem Forever - interjú Melissa Millerrel

|

Érdekes ez az új divat - bármilyen játékról is készül interjú, előszednek egy helyes lányt a készítők közül és ő beszél...

Hirdetés

Ebben az esetben Melissa Miller egy senior producer (azaz vezető producer), aki lelkesen beszél arról, hogy miben is más a Duke Nukem Forever, mint a többi FPS.

Megtudjuk például, hogy a személyiség kihalóban van az FPS-ekből - ezért is jó, hogy Duke ekkora arc, amekkora, hiszen a tökéletes helyszínen Vegasban még múzeum is van róla elnevezve. A Duke Nukem Forever ezek szerint nemcsak abban emelkedik majd ki a többi FPS közül, hogy 13 éve készül, hanem Melissa még azt is elmondja, miben másban:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)