Hirdetés

Duke Nukem Forever multiplayer részletek

|

A hivatalos Xbox Magazine foglalkozott a témával, mi pedig eláruljuk Nektek, mit tudtak meg róla.

Hirdetés

Az alábbi információkat a Duke4.net rajongói oldalnak köszönhetjük. Köszönjük!

Lássuk a tömör lényeget:

- A Call of Duty és Battlefield játékokhoz hasonlóan itt is szintlépések lesznek ("Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants To The Max!").
- A többjátékos módban lehetőségünk lesz használni a jetpacket is, ezt sajnos a szóló kampányban nem tehetjük meg.
- A Duke Nukem 3D összes kedvenc fegyvere és néhány eszköze itt is helyet fog kapni (pl. a HoloDuke)
- Összesen 10 pálya és négy játékmód lesz elérhető a megjelenéskor: Dukematch, Team Dukematch, Hail to the King és a Capture the Babe. Nem segítek, mindenki találja ki, mik lehetnek ezek.
- A Duke Nukem 3D 'Duke Burger' pálya is benne lesz: ezen apró termettel rohangálhatunk a hatalmas világban, de ekkor csak 10%-ot tudunk sebezni.
- Az Xbox-os verzióval sajnos csak nyolcan tudnak játszani (remélhetőleg a PC-s verzióval többen).

A Duke Nukem Forever megjelenés megállíthatatlanul (ugye?) közeledik: május 3-án újra akcióba lendülhetünk! A megjelenés előtt terveznek multis demót kiadni, de ezt egyelőre csak pletykaként kezeljük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)