Hirdetés

Duke Nukem Forever multis képek

|

Egy Duke nem Duke, két Duke fél Duke, három Duke...

Hirdetés

Múltkor egy videót láthattunk a Duke Nukem Forever-ből, melyben a Király összement, most új képek jelentek meg, amiken a többjátékos mód reklámképeit vehetjük szemügyre.

Íme:

Jó kis gépezet ez a jetpack, arra viszont kíváncsi leszek, sokan használják-e majd. Sokan gondolhatják most azt, hogy hátrányára válhat a multinak, ha csak Duke-ok rohangálnak a pályán, és a malacok kimaradnak a jóból. Ne aggódjatok, más játékmódban természetesen a röfikkel is lehet majd játszani, sőt, még csajokkal is lehetünk - ezt csak identitászavarban szenvedőknek ajánlom.

A Duke Nukem Forever hosszas-hosszas halasztgatások után június 10-én napvilágot lát, PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on. (Mindenki lesse meg a gépigényt, menni fog-e a gépén.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)