Hirdetés

Duke Nukem Forever - Négy új kép

|

Örömmel konstatáltuk, hogy négy új Duke Nukem Forever képpel gazdagodott DNF galériánk.

Hirdetés

Most elkezdhetném újra számba venni a sorozatos botrányokat, ami manapság körbe lengi a Duke apánk feltámadását, ám ha visszaolvasok kicsit, mindent megtudhattok az évtized legbalhésabb játékáról. Így ezt most mellőzzük. Helyette viszont megtekinthetünk négy, vadonat új Duke Nukem Forever képet!

A négy Duke Nukem Forever kép 2 screenshot, valamint 2 artwork, amolyan Duke stílusban. Na bumm. Valóban nehéz ezek után megszólalni. Igaz állítólag nem állt le a fejlesztés, továbbra sem tudjuk feltétel nélkül elfogadni, hogy nem újra csak etetnek minket a kedves fejlesztők. Minden esetre még egy infó, hogy Scot Miller a 3DRealms tulajdonosa néhány napos Facebook bejegyzésében megemlítette, idézem: „Ha nem hallottátok volna, [Duke] egy kis szünetet vett, de most már újra játékban van". Hisszük, ha látjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)