Hirdetés

Duke Nukem Forever tartalmak PS3-ra és Xbox 360-ra

|

Bírod a Királyt? A lenge öltözetű lánykákat? A disznókat? Akkor díszítsd Te is DNF-es tartalmakkal konzolod!

Hirdetés

Most csütörtöktől Duke Nukem Forever kinézetekkel dobhatjuk fel Xbox 360-unkat, vagy PlayStation 3-unkat.

2K Elizabeth, a 2K közösségi menedzsere a hivatalos blogon tette közzé a hírt, valamint három képet is mutatott, miről van szó:

Május 5-én ingyenesen lesz elérhető az az Xbox 360 téma, amit a Marketplace-ről lehet majd begyűjteni, és a Duke Burger nevű vendéglátóipari egységet mutatja meg, miközben idegenek támadják. További tartalmak is letölthetőek lesznek: Duke Nukem és Freeze Ray kinézetek, Pigcop maszk, Octabrain pet, Duke trónja, plussz egy játékoskép csomag is (csajok, idegenek, Duke).

A Duke Nukemes téma PlayStation 3-on is ingyenes lesz, három háttérképpel, és egy ikon csomaggal. Itt megtaláljátok majd, kellemes díszítgetést!

Duke Nukem Forever

A Duke Nukem Forever június 10-én érkezik, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)