Hirdetés

Duke Nukem Forever - Történelem a színfalak mögött

|

Most már nagyon úgy néz ki, hogy elöbb-utóbb tényleg megjelenik a Duke Nukem Forever.

Hirdetés

Ezt támasztja alá ez a rövid film is, amelyben a Duke sorozat eddigi történeleméről van szó - s amelyben azt láthatjuk, a "nem mindennapi" hős hogyan jutott el a Duke Nukem Foreverig.

Eredeti felvételeket látunk régi Duke játékokból - s ezek fejlesztői mesélnek érdeks, vicces és különös dolgokról, amelyek a régebbi játékokkal vagy a játékok készítése alatt történtek - igazi, hiteles történeti áttekintést kaphatunk arról, hogyan és mivé fejlődott a Duke univerzum - s remélhetőleg már keveset kell várni, hogy eljöjjön a Duke Nukem Forever - szerencsére a film nem a 13 éves késésről, inkább az előzményekről szól.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)