Hirdetés

Duke Nukem Forever - Végre előrendelhető!

|

Sokan újabb örömgyertyákat gyújtanak, hiszen a Gearbox életet lehelt egy halottnak hitt jelenségbe.

Hirdetés

Ez a pillanat is elérkezett! Soha nem gondoltuk volna, hogy valaha is részesei leszünk egy ilyen – nem erős kimondani – csodának.

Átlépve az új esztendő küszöbét, máris egy gyönyörű látvány fogad minket. A nem egyszer, nem kétszer újratemetett Duke Nukem Forever sírján már annyi föld halmozódott fel, hogy a feltámadás esélye a legoptimistább listákon is a mínuszos értékeket verdeste. Mint napozó embert a zuhanó jégszekrény, olyan váratlanul ért minket az a hír, hogy a Gearbox eltiporva minden – megalapozott – kételyt, elhozza nekünk a napszemüveges keményfiú várva várt folytatását. Amíg nem fogjuk birtokolni - sőt továbbmenve - amíg nem toltuk végig, addig úgy sem fogjuk elhinni, hogy ez valóban a Duke Nukem Forever. Az álomszerű tény most még inkább kézzelfoghatóvá válik, hiszen az Amazon és a GameStop virtuális polcaira nemrégiben felkerült, mint előrendelhető játék. Az utóbbi oldalon a PC-s verziót 49.99 dolcsiért, míg a másik helyen 47.99-ért van lehetőségünk már most a magunkénak érezni.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)