Hirdetés

Duke Nukem hamarosan feltámad, már keresik hasonmását

|

Amerikában Duke Nukem hasonmását keresik, a meghallgatásokon diadalmaskodó személy népszerűsítheti a marokkonzolokra megjelenő Duke Nukem Trilogy című alkotást.

Hirdetés

Ha meglátnék egy Duke Nukem karakterére megszólalásig hasonló járókelőt a városban, minden bizonnyal a magyarországi egészségügyi rendszer úgynevezett megreformálása apropóján bezárt pszichiátriai intézetekből kiszabadult elmebetegre gondolnék. Egészen másfajta véleményen lennék, amennyiben tudnám, hogy a Duke Nukem jelmezbe bújtatott személyt ingyen bejárhatja a világot és közszereplését komoly pénzösszeggel jutalmazzák.

Habár a 3D Realms beszüntette működését, a megtépázott hírnevű főhős biztosan visszatér az Apogee Software munkásságának köszönhetően. A marokkonzolokra megjelenő Duke Nukem Trilogy fejlesztői marketingfogásukkal megforgatják a Duke Nukem Forever törlése miatt elkeseredett játékosok szívébe ékelődött karót. Amerikában olyan jelölteket keresnek az Apogee Software munkatársai, akik eljátszanák Duke Nukem szerepét. A potenciális jelöltek közül „Duke Nukem szakértőkből” összeverbuvált bírói bizottság választja ki a tökéletes Duke hasonmást. A meghallgatásokra bárki jelentkezhet, az internetre feltöltött kreatív műsorszámával bizonyíthatja rátermettségét a zsűri előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)