Hirdetés

Indie Royale - Duke Nukem és még sok más, aprópénzért

|

Az Indie Royale legújabb ajánlatában olyan szórakoztató címek kapták a főszerepet, mint a Duke Nukem első két része, a Dollar Dash vagy az Alien Spidy.

Hirdetés

Ez nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó alkalom, hogy az Indie Royale csapata pofás kis csomagot állít össze nekünk, amit aprópénzért szerezhetünk be. De tényleg, tíz játék három és fél euróért nem ár, főleg akkor, ha maga Duke Nukem is tiszteletét teszi.

Az Indie Royale kísértetiesen hasonlít a Humble Bundle rendszeréhez, tehát annyit fizetünk, amennyit csak szeretnénk, de természetesen az összes cím megvásárlásához ki kell fizetnünk egy minimumot, ami jelenleg 3.54 euró (~1090 forint).

Cserébe olyan Steames alkotásokat kapunk, mint a Duke Nukem 1-2, az Alien Spidy (+Mac), a Miner Wars 2081, a Dollar Dash, a Party of Sin, a Final Slam 2, a Cherry Tree High Comedy Club, a Foreign Legion: Multi Massacre (+Mac) és a The Journey Down: Chapter One (+Mac, Linux), valamint egy titokzatos 11. játék.

Az akció február 12-én, két órakor fejeződik be. Szerintetek megéri?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)