Hirdetés

DUNCAN SZIGETEL - 4. NAP

|

A fránya vihar miatt sajnos kénytelenek voltunk elcsúsztatni eme cikk publikálását, szóval vegyétek úgy, hogy ez tegnap került ki.

Hirdetés

 

Nyilván mindenekelőtt a tegnapi viharról szólnék pár szót, mivel joggal merült fel a kérdés, hogy vajh mindenki él-e még a Szigeten tartózkodó Gamestar stábból. A válasz, hogy tudtommal igen, az eltűnteket pedig még keressük. Amikor elkezdett zuhogni az eső, éppen a Party Aréna előtt tartózkodtunk, és a világvégét elővezető mennydörgés közepette menekültünk be egy vodkás stand óvó szárnyai alá. A tömeg igen tempósan kezdett rohanni a korlátozott számban rendelkezésre álló fedezékek alá, a többség az Aréna gigantikus sátrába próbált bejutni. Mivel azonban ott koncert volt, ennek köszönhetően pedig igen hamar megtelt, a szervezők biztonsági okokból - egyébként helyesen - kizárták azt a szép számú embert, akinek a beengedése már kockázatos lett volna. Körülbelül bő fél órát töltöttünk a menedéket nyújtó fémdobozban, de így is eláztunk, mivel a tetőről lelógó ponyva segítségével a vihar a felgyülemlett vizet két percenként - nagyon kreatívan - a pult előtt összetorlódott szigetlakók nyakába öntötte. Tényleg olyan volt, mintha direkt csinálta volna: már azt hitted, nem fogsz bőrig ázni az alumínium fedél alatt, erre jön egy széllökés és mintha egy vödör vizet vágtak volna az arcodba.

Nem a Szigeten lettünk volna, ha néhány rendkívül vidám fiatal nem használta volna ki az alkalmat arra, hogy az özönvízszerű esőzésben is folytassa a partizást az eresz alatt szorongók nagy derültségére. Őket azóta nem láttuk. Egyértelmű, hogy a vihar a gyógyszerlobbi műve, hiszen ennek köszönhetően a mostani hétvégén minimum 40 ezerrel több ember vált ki nátha elleni készítményeket a gyógyszertárakban.

 

Ami a koncerteket illeti, a tegnapi bejegyzésemben a számomra egyébként nem túl rokonszenves Mikát kissé féltettem a Szigettől, lévén az itt egy hét alatt megforduló több százezer emberből azért elég kevesen jöttek ki miatta. Ez nem az ő közönsége, na. Ettől függetlenül a gyerek tartotta a frontot, és annyira énekelt tökéletesen, hogy esküszöm felmerült bennem a playback gyanúja (de nem az volt). A háttérénekesnő is pompás volt minden tekintetben, és bár azt nem lehet mondani, hogy a fesztivál legnagyobb koncertjét adták, azért a színpad előtt csoportosuló lánysereg szemmel láthatóan jól érezte magát. Az előtte fellépő Gentleman viszont tényleg jó volt, a német reggae zene királya, a Sziget visszatérő jófiúja többször mondta el a “Sziget” szót a fellépése alatt, mint Peti az összes reklámban együttvéve. A Tillmann Otto névre hallgató úr napszaktól függetlenül képes feldobni a közönséget, amit bizonyít, hogy már nem először lép fel sikerrel a délutáni időszakban itt nálunk.

 

A mai napon egyébként Gamestar tévét is forgatunk a Szigeten. Ez némileg bennfentes információ, de mivel úgyis kint lesz még holnap itt az online-on, nem hiszem, hogy titok. Fletó már izzítja a kamerát, aztán megyünk Axe-lányokat skubizni, kérdezni és arcátlanul követni mindenhová. Juhú!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)