Hirdetés

Dungeon Lords kiegészítő és folytatás érkezik

|

Azzal kezdtem a napot, hogy gondjai támadhatnak a JoWoodnak. Íme, meg is érkezett az elegáns és csattanós válasz.

Hirdetés

A Dreamcapture Interactive-val karöltve az osztrák kiadó fogja megjelentetni a 2005 májusi megjelenés óta több mint egymillió példányban elkelt szerepjáték egyelőre név nélkül álló expanzióját és folytatását is. Az önállóan futtatható bővítmény 2008 harmadik negyedévében jelenik majd meg, s összeköti az első és második epizód történetének fonalát.
A folytatás PC mellett XBox360-ra és Playstation 3-ra is elkészül, s természetesen a kornak megfelelő, fizikai és grafikai motor dohog alatta.
A komoly programhibákkal súlytott Dungeon Lords, a Wizards & Warriors című, erős Might & Magic jegyeket felvonultató RPG-t is fejlesztő Heuristic Park műhelyében készült.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)