Hirdetés

Dungeon Runners - Az év végén véget ér a móka

|

A 2007-ben útjára indult ingyenes MMO január elsején elbúcsúzik a játékosoktól.

Hirdetés

Csaknem három évig húzta az eredetileg is ingyenesnek tervezett Dungeon Runners. Az NCsoft közleménye szerint a szerverek január elsején leállnak, bocsi mindenkitől. Az indoklás elég egyszerű: a Dungeon Runners veszteséges, nemhogy hozná a pénzt, inkább viszi.

A fejlesztőknek ugyen lenne ötletük, hogyan lehetne megmenteni a projektet, de mivel a megújhodás drága lenne, valamint nem biztos a siker, így a bezárás mellett döntöttek. Arról nem is beszélve, hogy az újításokat annak a három embernek kellene elvégezni, akik most a játékkal foglalkoznak. A fennmaradó időben az NCSoft gyorsabb fejlődéssel, és extrém könnyű lootokkal kedveskednek a játékosoknak. Aki kitart a végsőkig, az kap egy City of Heroes, és egy Guild Wars Prophecies játékot is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)