Hirdetés

Dungeon Siege 3 - az összes karakter videón

|

Négy az egyben videó, a Dungeon Siege 3 karaktereiről.

Hirdetés

Eddig már láthattuk őket külön-külön, most viszont közös előzetest kaptak, nézzétek meg kikkel haladhatunk majd kalandozásaink során a Dungeon Siege 3-ban.

Íme:

Itt van Lucas, a harcos, aki odamegy és lerendez bárkit, Anjali, aki tűzszellem származásának köszönhetően úgy bánik a tűzzel, hogy még Pyro is megirigyelné, Katarina, aki Lara Croftot megszégyenítő módon osztja az áldást fegyvereiből, és Reinbart, aki Gandalf babérjaira tör.

A Dungeon Siege 3 június 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, viszont pár nap múlva már játszhatunk is a demóval: Xbox 360 tulajok május 31-én, PC és PS3 barátok pedig június 7-én érik el a játék kipróbálható verzióját. Kellemes szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)