Hirdetés

Dungeon Siege 3 - előrendelőknek ingyenes első és második rész!

|

A Valve és a Square Enix igen szimpatikus ajánlattal áll elő új játéka kapcsán.

Hirdetés

Ez pedig nem más, minthogy azok, akik Steamen rendelik elő a Dungeon Siege 3-at, ajándékba kapják az első két részt!

A PC-s verzió Steam támogatással érkezik, ebbe olyan finomságok tartoznak, mint az automatikus frissítés, achievementek, Steam Cloud támogatás (játékbeállításainkat a Valve szerverein tárolja, beleértve a billentyű-, egér- és kontroller, valamint a többjátékos konfigurációinkat, így bármikor bárhonnan a megszokott módon játszhatunk), és a letölthető tartalmak megléte.

"A Dungeon Siege 1 és Dungeon Siege 2 játékokat azért adja ingyenesen a Square Enix a Steamen keresztül, hogy kifejezze a rajongók és a Dungeon Siege sorozat felé mutatott megbecsülését." - mondta David Hoffman, a Dungeon Siege 3 vezető producere.

A Dungeon Siege 3 megjelenés június 17-én esedékes PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra az Egyesült Királyságban, június 21-től pedig az Egyesült Államokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)