Hirdetés

Dungeon Siege - John Rhys-Davies a filmről

|

Uwe Boll filmjeiben rengeteg ismert színész szerepel. Vajon mi viheti rá őket erre? Itt egy lehetséges válasz.

Hirdetés

Uwe Boll-ról már tudjuk, hogy imádja a Király nevébent. Most pedig egy interjúban John Rhys-Davies nyilatkozott a filmről és a rendezőről is. A színész elárulta, hogy amikor az ajánlatot kapta, éppen dühös volt, mert csúszott az új házának építése, és a film jó kikapcsolódásnak tűnt. Boll-ról pedig a következőt nyilatkozta: "Nagyon kedvelem Uwe-t. Pontosan tudja, mit akar. Figyelemre méltó producer. És még nem rúgott ki, ami egy színész szemszögéből jelentős előny". Végül kifejtette véleményét a hollywood-i játékadaptációk minőségéről is: "Katasztrofálisak. Egy-kettő talán sikeres lesz, de egy játék felépítése teljesen más, mint egy filmé. Az a tény, hogy egyáltalán megfontolják az ilyen filmek készítését, jól mutatja a stúdiók elkeseredettségét. Ha jó íróink lennének, ez nem következne be. Úgy vélem, hogy a hollywood-i filmipar válságban van, mert annyi ideig hanyagoltuk a fiatal és tehetséges írókat, hogy már egy sem maradt. Minden a remake-ekről és feldolgozásokról szól".

John Rhys-Daviest a Gyűrük Ura Gimlijeként ismerhetjük leginkább, a Dungeon Siege-ben pedig egy varázslót, a király bizalmasát alakítja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)