Hirdetés

Dungeon Siege 2 morzsák

|

Az RPGDot egyik aloldalán felbukkantak apró részletek a Dungeon Siege második részéről. A Pc Games magazin hasábjain megjelent iromány szerint a játék elején egyedül indulunk, folyamatosan előrehaladva maximum 6 karakterrel társulhatunk egyidejűleg. A fejlesztők egy teljesen új skill rendszeren dolgoznak, melyről pont azért nem nyilatkoznak egyelőre, nehogy más csapat lenyúlja a legjobb ötleteiket. A történet egy 100%-osan új sztori lesz. A fejlesztők állítólag sokmindent levontak a rajongók rekacióiból az első rész után, aminek következménye többek között, hogy immáron sokkal fejlettebb ellenféle intelligencia került a játékba. Az idei E3-on bemutatják az aktuális változatot!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)