Hirdetés

Dungeons & Dragons Online - Hamarosan ingyenessé válik

|

A mérsékelten sikeres Dungeons & Dragons Online havidíját először Észak-Amerikában törlik el.

Hirdetés

Egy ideje már a Codemasters gondozza az Atari helyett a viszonylag szerény felhasználói bázissal rendelkező Dungeons & Dragons Online MMORPG-t.



A brit kiadó a napokban hozta meg döntését, hogy az Eberron világára építkező Dungeons & Dragons Online havidíját megszünteti, s a játékot ingyenessé teszi. Valószínűtlen, hogy összefüggés lenne az új üzleti modellre történő átállás és a Neverwinter Nights MMO kapcsán felröppent híresztelések között. A Dungeons & Dragons: Eberron Unlimited címre átkeresztelt alkotást mikrotranzakciók segítségével kívánják a jövőben fenntartani. Jelenleg egy zárt béta-teszt zajlik, amivel az átállásból fakadó nehézségek leküzdéséhez szükséges módszereket próbálgatják.



A megnövelt szintlimitet (20-as), az új küldetéseket és egy új karakterosztályt is magában hordozó frissítések az ingyenes változatra is vonatkoznak, amelyet kísérleti jelleggel először az észak-amerikai piacra szabadítanak rá. Európában egyelőre marad a havidíj, ám bizakodni még lehet, mivel az öreg kontinensre szánt kiadás esetleges ingyenességét illetően a közeljövőben hivatalos állásfoglalásra kerül sor.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)