Hirdetés

Dungeons & Dragons Online - Meghozta a sikert az ingyenesség

|

Eberron földjét immáron egymilliónál is több játékos tapossa rendszeresen.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben vált ingyenessé a Dungeons & Dragons Online. Eme üzleti megfontolásból meghozott döntést megelőzően a viszonylag pozitív kritikai fogadtatás ellenére sem sikerült számottevő rajongótábort összegereblyézni. Hogy ennek a havidíj volt-e az oka, vagy az akkor még új, és nem túl ismert D&D világ, Eberron előtérbe tolása a bejáratott univerzumok helyett, nem tudni.



Mindez azonban már csak történelem, hiszen a Turbine Entertainment sajtóközleményben tudatja országgal-világgal, hogy a Dungeons & Dragons Online népszerűbb, mint valaha. A paradigmaváltást követően regisztrált új játékosok száma meghaladja az egymilliót, megduplázódott az extra tartalmakért fizető játékosok száma, a játékból befolyó bevételek pedig megötszöröződtek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)