Hirdetés

Dungeons & Dragons Online: Unlimited launch trailer

|

A Turbine Dungeons and Dragons Online-ja ingyenes lett. persze létezik benne fizetős modell, ami egynémely előnyökkel jár, de korlátozás nélkül játszhatnak az ingyenes játékosok is. Egy kis fílingelős trailer az ingyenes változat indulására.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt egy egész hetet rabolt el az életemből a Dungeons & Dragons Online címre keresztelt MMORPG annak ellenére, hogy gyűlölöm a havidíja modellt, Eberron világával máig nem tudtam megbarátkozni, s elvből tartom magam távol mind MMO-tól, különben amúgy is csekélyke szabadidőm bánná.



Az a hét nap bőven elegendő volt arra, hogy ne akarjak a jövőben hasonszőrű alkotás közelébe merészkedni, mert akkor az lesz a vége, hogy naphosszat dél-koreai, német, kínai, svéd, valamint lengyel játékosok, anyukák, apukák, fiatalok és idősek vegyes társaságában tárom fel egyik instance-olt dungeon-t a másik után.
Erre tessék, a jó öreg Turbine Entertainment, a cég, amelyik Asheron hívását állította szembe az egykoron piacvezet Everquesttel elkövette azt a (reám nézve) baklövést, hogy eltörölte a Dungeons & Dragons Online havidíját. Most pedig csak szorongok, akár a törpe a túl magasra szerelt piszoár előtt, hogy merjem, vagy ne merjem letölteni a klienst, létrehozni szokásos paladinomat, s kockáztatni, hogy kedvesem úgy billent tunikán, hogy a fülem kettéáll.



Ejnye no, sikerült bloggá silányítanom eme hírt. Szóval tv.gamestar.hu, alias GSTV, Dungeons & Dragons Online: Unlimited launch trailer zúzós zenei aláfestéssel. Néz, lát, nyugtáz, örül, comprende?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)