Hirdetés

Dungeons - Gamescom trailer

|

Még csak néhány napja jelentették be, máris itt egy videó hozzá - mintha a Dungeon Keeper 3 születne meg...

Hirdetés

Hivatalosan semmiképp, de kétségtelen, hogy a Dungeons a Dungeon Keeper sorozat "szellemi utóda".

Alig több, mint egy hete Chavalier barátom a következőket írta róla: "A Realmforge Studios (Ceville, MUD TV) soron következő alkotása egy az egyben a néhány sorral feljebb emlegetett széria legújabb epizódja is lehetne, hiszen visszaköszönnek a földalatti dungeon-ök, amelyek fölött nagy hatalmú úrként rendelkezünk. Goblin talpnyalók lesik minden kívánságunkat, s tizenötféle fenevad áll ugrásra készen, hogy miszlikbe aprítsa a területünkre tévedő tízféle hősjelölt valamelyikét. A Dungeon Lordnak szüksége van a hősök lelkeinek energiájára, hiszen csak abból merítve képes kiterjeszteni birodalma határait. Itt jön be egy érdekes játékelem a képbe, mégpedig az említett hólelkű mindenlébenkanál lánykák és fiúcskák szórakoztatása. Csak az elégedett hős van tele energiával, tehát hamis kincsekkel, megnyert csaták látszatával növeljük önbizalmát, majd ha már jónak látjuk, nyakon csípjük, tömlöcbe vetjük, s keserves kínok közepette kifacsarunk belőle mindent az utolsó cseppig. Szegény bolondok..."

Szóval Dungeon Keeper rajongók, élesítsétek PC-iteket 2011 elejére!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)