Hirdetés

Durva horrorral és még három játékkal zárja augusztust a Game Pass

|

Rég volt már, hogy ilyen kevés újdonsággal lepje meg az előfizetőket a Microsoft egy két-háromhetes periódus alatt.

Hirdetés

Szeptember 14-étől új időszámítás kezdődik a Game Pass számára, hiszen az Xbox Live Gold megszűnésével létrejön egy, a többi opciónál olcsóbb, 2500 forintos csomag, a Core, amely a multizás lehetőségén kívül egy korlátozott, huszonötnél valamivel több címből álló játékválogatáshoz is hozzáférést kínál. Emellett megmarad a sztenderd konzolos csomag 3190 forintért (multi nélkül), a PC-s csomag 3000 forintért, valamint a legdrágább Ultimate opció havonta 4790-ért (ezért az összegért az online multi, a konzolos és pc-s katalógus mellett EA Play tagság és a cloud gaming használata is jár).

De nem ez az egyetlen jelentős változás a havidíjas szolgáltatás életében, ugyanis a redmondiak kevéssel azután, hogy visszahozták az alapvetően új felhasználók megnyerésére szánt egyhónapos próbaverziót, drámai mértékben megrövidítették annak időtartamát, ezért most már csak 14 napot kapunk 300 forintért.

Hirdetés

Ár-érték arányban így sem rossz ajánlat, de ahhoz, hogy valaki előfizető maradjon, folyamatosan újabb és újabb játékokkal kell gyarapodnia a választéknak. A legközelebbi saját cím a szeptember 6-án érkező Starfield (a Game Pass tagok 10 százalék kedvezménnyel frissíthetnek az ingame holmikat és 5 nappal korábbi kezdést ígérő Premium kiadásra) lesz, de azért a köztes időszakra is jut pár csemege, frissen debütáló újdonság és visszatérő vendég egyaránt.

Xbox Game Pass újdonságok

Augusztus 15.

  • Everspace 2 - Xbox Series X|S, felhő

Augusztus 17.

  • Firewatch - PC, konzol, felhő

Augusztus 18.

  • The Texas Chain Saw Massacre - PC, konzol, felhő

Augusztus 29.

  • Sea of Stars - PC, konzol, felhő

Szeptember 5.

  • Gris - PC, konzol, felhő

Aki a legdrágább csomag, vagyis az Xbox Game Pass Ultimate mellett horgonyzik le, az ingyen húzhatja be az Overwartch 2 New Heroes Starter Packet, a Madden NFL 24 MUT Welcome Packet, valamint a Fallout 76 Lunchtime Bundle-t, az utóbbi augusztus 17-től válik elérhetővé.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Végezetül essék szó a távozókról is, hiszen mint azt már megszokhattuk, hosszabb-rövidebb idő után valamennyi külsős cím kikerül a katalógusból. Augusztus 31-éig még annyit játszhatunk velük, amennyit nem szégyellünk, és ha megtartanánk valamelyiket, azt 20 százalékkal olcsóbban meg is vehetjük.

  • Black Desert - konzol, felhő
  • Commandos 3 - HD Remaster - PC, konzol, felhő
  • Immortality - PC, konzol, felhő
  • Nuclear Throne - PC, konzol, felhő
  • Surgeon Simulator 2 - PC, konzol, felhő
  • Tinykin - PC, konzol, felhő
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)