Hirdetés

Durva különbség van a Suicide Squad steames és metacritices felhasználói értékelései között

|

Érdekes látni, hogy a Steamen sokkal pozitívabb a játék megítélése, mint a Metán, de ennek egyszerű oka lehet.

Hirdetés

Öt napja már mindenki számára elérhető a Suicide Squad: Kill the Justice League, ami az év legmegosztóbb játékának címére jó eséllyel pályázhat. Mint tesztünkben írtuk, nem lett botrányosan rossz, csak a live service réteg nem kellene rá, hiszen a sztorija és a játékmenete is egész szórakoztató. 

A Steamen több mint 4600 értékelés alapján Nagyon pozitív a megítélése (hogy számosítsuk, a felhasználók 82,55%-a állítja, hogy a játék jó), ami elsőre olyan, mintha a review bombing ellentétét látnánk, és nincs összhangban az internetszerte olvasható véleményekkel, valamint a felhasználói Metacritic átlagpontszámmal, mely 979 értékelés után 3.8-on áll.

A különbséget okozhatja, hogy a Metacriticen nem kell bizonyítani pontozás előtt, hogy játszottunk-e a játékkal, ellenben Steamen csak azok értékelhetnek, akik megvették, és az is látszik, mennyi ideig futott náluk a Suicide Squad. Nem elképzelhetetlen, hogy többen is mások véleménye alapján dobálják a pontokat.

Hirdetés

Még a pozitív értékelések közül is több említ problémákat: bugokat, azt, hogy sokat kell grindolni, és hát az sem feltétlenül dicséret, hogy valaki azt írta: "Mint a Marvel's Avengers, ha egy kicsit jobb lenne".

Többen is megjegyzik, akik pozitívra értékelték, hogy a 69,99 euró sok érte, de egy leárazás után érdemes lehet belevágni, a leghasznosabbnak ítélt értékelések közül pedig szinte mindegyik vagy negatív, vagy úgy támogató, hogy ezt a kitételt megemlíti.

A Rocksteady valószínűleg nem vesz majd vissza a Suicide Squad looter shooter mivoltából, nem fogja teljesen átdolgozni a játékot. Csak abban reménykedhetünk, hogy az új karakterek és endgame tartalmak feldobják valamennyire, de talán az volna a legjobb, ha anyagi bukás lenne, és a csapat egy hagyományos, történetközpontú, szórakoztató játékot készíthetne, RPG-elemek, unalmas, monoton és ismétlődő küldetések nélkül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)