Hirdetés

Durva látványt ígér a Ride 4 trailere

|

Megújult karriermódot is tartalmaz majd a következő Ride.

Hirdetés

A Milestone folyamatosan próbálkozik több szériával is megalkotni a tökéletes versenycímet. A MotoGP sorozat szépen lassan fejlődik, hiszen a MotoGP 20 megint jobb lett az elődjeinél, a 2018-as Ride 3-ból viszont RG szerint tananyag lehetne arról, hogyan nem szabad motorverseny-játékot készíteni. 

Hirdetés

A csapat azonban megpróbál ezen a vonalon is fejlődni. A Ride 4 bejelentő trailere például a játék motorjával készült, pofás látványt és ikonikus motorok élethetű mását ígéri, de állítólag nem csak küllemben lesz tetten érhető a fejlődés. A karriermód teljesen megújul, bevezetik a komoly kihívásokat ígérő Endurance módot, a beszkennelt pályák virtuális másán repeszthetünk majd, kapunk dedikált szervereket és felvonultatnak egy új technológiát, az A.N.N.A-t is. Ez egy forradalminak kikiáltott mesterséges intelligencia lesz, amely okos és gyors ellenfeleket biztosíthat a játékosok számára. 

A Ride 4 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, a megjelenése október 8-án várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)