Hirdetés

Durván kilőttek a Baldur's Gate 3 eladásai, miután kiderült, hogy ágyba lehet bújni egy medvével

|

A játékosoknak láthatóan bejön, hogy a Larian egészen extrém románcokról és afférokról is gondoskodott a tradicionálisabb szerelmi szálak mellett.

Hirdetés

Gyerekkel, kutyával és meztelen nővel bármit el lehet adni a népi bölcsesség szerint, és nagyon úgy fest, hogy a Baldur's Gate 3 iránt hirtelen megnövekedett érdeklődés igazolja ezt az állítást. Azt követően ugyanis, hogy a Larian egy utolsó Panel from Hell demonstráció keretében lerántotta a leplet az ambiciózus szerepjáték néhány féltve őrzött titkáról, köztük a romantikus opciókról és szexuális tartalmakról, átrendeződött a Steam toplistája.

A Baldur's Gate 3 nem kevesebb mint 71 helyet javított a múlt heti pozíciójához képest, és e sorok írása pillanatában az előkelő hatodik helyen tanyázik. Erős a gyanú, hogy ehhez azok a nehezen feledhető képsorok is hozzájárultak, amelyben a játék főhőse összegabalyodik társai egyikével, a medvévé változott druidával.

Hirdetés

Mindazonáltal szeretnénk hinni, hogy közrejátszott ebben egy másik, a szerepjátékosok egy részének rendkívül fontos elem is, nevezetesen az, hogy a játék rendszeresen szembesítse őket tetteik következményével - a Baldur's Gate 3-ban ezt a szerepet egy újság fogja betölteni. A Baldur's Mouth hasábjain megjelenő írások erőteljesen befolyásolják a lakosság rólunk alkotott véleményét, és amennyiben nem találjuk kedvünkre valónak, akár be is törhetünk a nyomdába, hogy megváltoztassuk a másnapi kiadás szövegét. Ennek persze szintén következményei lesznek.

A Baldur's Gate 3 augusztus 3-án jelenik meg PC-re, ezt a PlayStation 5-ös kiadás szeptember 6-án követi majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)