Hirdetés

Dust 514 - MMO/FPS konzolokra

|

Az EVE Online készítőinek új játéka csak konzolokra érkezik, FPS, és MMO lesz egyben, és mást nem is tudni róla.

Hirdetés

Dust 514 néven debütál valamikor az EVE Online univerzumában játszódó MMO/FPS. A fejlesztés már több, mint három éve zajlik a CCP Shanghai boszorkánykonyhájában, és most jött el az idő, hogy leleplezzék a kicsikét.

Sajnos túlzottan sok infót nem meséltek a készítők. Állítólag a Dust 514 konzolokra érkezik, de azt nem lehet tudni melyekre. Mondjuk a PS3, és az Xbox 360 tűnik kézenfekvőnek. A játék során nem űrhajózhatunk, hanem csakis földi összecsapásokban ehetünk részt, de ezek az ütközetek az EVE Online világából jól ismert helyszíneken játszódnak majd. A csaták során villámreflexekre, és stratégiai érzékre egyaránt szükség lesz. Játszhatunk egyszerű gyalogos bakát, vagy parancsnokot is, járműveket vezethetünk, melyeket menet közben is testre szabhatunk. Sajnos ennyi az infó, valamint két kép, megtekinthető alant.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)