Hirdetés

Dying Light 2 - négyszer akkora világa lesz, mint az első résznek

|

A Techland új zombis játékában kifejezetten nagy játékteret fogunk kapni, szóval bőven lesz mit felfedezni.

Hirdetés

A fejlesztők többféle játékelemet kombináltak a Dying Lightban, és ezt az egészet nyakon öntötték egy szabadon bejárható, nyílt világgal. Ez a szabadságérzet nagyban hozzájárult a játék sikeréhez, de úgy néz ki, lehet még fokozni a dolgot.

Hirdetés

A Techland ígérete szerint sok tekintetben jobb lesz a Dying Light 2 elődjénél, és most a csapat egyik főmunkatársa, Pawel Rohleder meg is osztott néhány részletet a tervekről az alábbi videóban. Állítása szerint a játék világa négyszer nagyobb lesz, mint az első részé volt, ami bizony elég jól hangzik, csak győzzék megtölteni tartalommal.

Rohleder továbbá azt is elárulta, hogy vadonatúj animációs rendszert alkottak meg a játékhoz, valamint a küldetések is egészen máshogy működnek majd, ugyanis kapunk döntési lehetőségeket, és persze ezeknek következményei is lesznek. A fejlesztők biztatóan nyilatkozott a Techland új, C-Engine nevű motorjáról is, aminek hála az egyes jelenetek olyanok lesznek, mintha egy filmből származnának. Legalábbis szerinte.

Ha sikerül a srácoknak betartani a mostani és korábbi ígéreteket, akkor bizony elég szórakoztató kaland lehet a Dying Light 2-ből. Hivatalos megjelenési dátuma még nincs a játéknak, de ha minden jól megy, jövő tavasszal már megleshetjük, mit alkotott a lengyel stúdió. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)