Hirdetés

Dying Light - jöhetnek a saját modellek (videó)

|

A Techland komolyan gondolja a Dying Light modok támogatását, hamarosan új eszközöket ad a fejlesztői készlethez, melyeket most egy videón is láthatunk.

Hirdetés

Reméljük, hogy ha már a fejlesztők ennyire aktívan segítik a lelkes modderek munkáját, a fizetős modok kórsága nem éri el a Dying Light közösségét.

A bárki számára ingyenesen használható Developer Tools fejlesztői eszközcsomaggal már most is saját pályákat és küldetéseket csinálhatunk, de egy közelgő frissítés bővíti a lehetőségeket. Az alábbi ízelítő videóban látható, hogy süllyeszthetjük vagy megemelhetjük a talajt, saját modelleket importálhatunk, és játszhatunk multiplayerben. A videó végén megtekinthetünk egy rövid válogatást néhány kiemelkedően jól sikerült pályából.

Azt, hogy az új eszközök mikortól lesznek elérhetőek, még nem tudjuk, de érdemes figyelni a Steam Workshopot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)