Dying Light - napi feladatokat is hoz az Enhanced Edition

|

A Dying Light: The Following megjelenésének azok is örülhetnek, akik nem tervezik beszerezni a kiegészítőt, de az alapjátékkal szívesen játszanának még.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Február 9-én nem csak azok örülhetnek, akik még többet akarnak a Dying Light-élményből. Ezen a napon jön az Enhanced Edition nevű kiadás is, ami az alapjáték továbbfejlesztett változatát, valamint a The Following csomagot is tartalmazza, illetve ugyanekkor jelenik meg egy ingyenes frissítés, mely bővíti az alapjáték lehetőségeit.

Például a bountykkal. Ezek napi vagy több napon át elérhető kihívások, melyek háromfélék lehetnek. Az első kategóriába tartoznak az olyanok, mint hogy vágjunk le meghatározott mennyiségű fejet, éljünk túl üldözéseket, vagy zúzzunk le zombikat. A másodikba sorolhatók a dailyk, melyek minden nap más és más feladat elé állítanak minket. A harmadik kategóriát a közösségi kihívások alkotják, melyek több napig tartanak, és több játékos együttműködésére van szükség a sikerhez.

Egyébként lehet majd tuningolni a kocsikat, az sem rossz dolog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!