Hirdetés

Dying Light - új fegyverritkaságok a Hard Mode patchben

|

Megérkezett a Dying Light legújabb frissítése, aminek köszönhetően rengeteg újdonság mellett belevethetjük magunkat a várva várt Hard Mode-ba, és kaptunk néhány menő új fegyvert is.

Hirdetés

Bár a Dying Light nem volt kifejezetten rossz már az induláskor sem, a Techland azért továbbra is komoly patcheket ad ki a játékhoz. Nemrég élesedett az 1.5-ös frissítés a PC-s én Linuxos változatokhoz, amiben sok egyéb javítás és újdonság mellett bekerült a sokak által követelt Hard Mode is.

A loot-centrikus játékosoknak külön jó hír, hogy egészen új fegyverek is bekerültek a játékba, amik között ott vannak az arany névvel jelölt ultra-ritka tárgyak is, amik szintén újdonságnak számítanak. Új ruhák közül is válogathatunk majd, amik közül négyet akkor kapunk meg, ha befejezzük a sztorimódot, ráadásul nemzeti témájú cuccok is bekerültek.

Az újdonságok mellett rengeteg minden ment át kisebb javításokon, vagy finomhangoláson is, például a mozgás, a küldetések, néhány grafikai elem, ahogy a játék teljesítménye is, beleértve a multis kapcsolatokat. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy már akkor is bekapcsolhatjuk a Dying Light Be the Zombie módját, magunkra szabadítva egy ellenséges játékost, ha egyedül, és nem coopban játszunk. Rengeteget javult a Linuxos változat is, bár például a karakterek szájmozgására még mindig várnunk kell.

Ti kipróbáljátok majd a legújabb nehézségi fokozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)