Hirdetés

Dying Light - ezzel a rajongói moddal a Techland is játszik (videó)

|

Készült egy mod a Dying Lighthoz, ami egyenesen lenyűgözte a Techlandet, és ők maguk hívták fel a többi játékos figyelmét az alaposan kidolgozott projektre.

Hirdetés

Mi lehet annál szebb elismerés egy hobbiból fejlesztgető játékos számára, ha művét maga a játékot készítő stúdió is elismeri? Cabozzl ezt élhette át annak a gondosan kivitelezett projektnek köszönhetően , amit a Dying Light-hoz álmodott meg. 

A Harran: The Ride névre hallgató tartalom egy saját sztorival, átvezetőkkel, egyedi fegyverekkel, szinkronhangokkal, gyűjthető cuccokkal és sok más finomsággal megpakolt térkép, amit a Dying Light fejlesztői eszközével hozott össze. A csomag még saját trailert is kapott: 

A Techland producere, Tymon Smektala szerint lenyűgözte őket, hogy Cabozzl mit vitt véghez, ráadásul egyedül. A Harran: The Ride akár egy DLC-nek is beillene, így muszáj volt megosztaniuk mindenkivel a projekt hírét. A modot innen tudjátok letölteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)