Hirdetés

Dying Light - zombik a fa alatt

|

A szeretet ünnepén nem is tudunk kellemesebb dolgot elképzelni, minthogy egy habzó szájú zombi ránk törje az ajtót. Itt a Techland karácsonyi trailere.

Hirdetés

A zombigyilkolós játékok valószínűleg legjobban várt képviselője a Dying Light, amely játékosok millióinak volt szerelem első látásra. Nem csoda, hogy bármilyen apróság is derüljön ki a játékról, már ugrunk is, mint jól nevelt zombi a friss agyvelőre.

A Techlandes srácok most összedobtak egy könnyed karácsonyi trailert, amelyből csak úgy árad a melegség és a szeretet. A videóban egy kislányt hallunk énekelni, akinek valószínűleg nem telik olyan jó hangulatban a karácsony. Ennél felkavaróbb változatban még nem igazán hallottuk a Csendes éjt, és nem is nagyon akarjuk. Hidegrázós.

Nektek hogy tetszik a Dying Light?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)