Hirdetés

E3 2012 - Új NFS: Most Wanted részt jelentenek be?

|

Bár pletyka szinten, de idő előtt kiderült, hogy az Electronic Arts mely Need for Speed epizód folytatását szeretné leleplezni.

Hirdetés

Május elején RG kolléga számolt be az Electronic Arts szóvivőjének titokzatos nyilatkozatáról, amelyben a következőket mondta az ősszel esedékes új Need for Speed epizódról: "egyéb információt nem közölhetünk, de mindenki figyelje az E3 nagy bejelentéseit."

Nagyon úgy tűnik, hogy az úriember szavai valóban helyénvalóak voltak, főleg, ha a Twitch.TV E3-as menetrendjére gondolunk, amelyben állítólag lelőtték a poént és idő előtt elárulták, hogy az Electronic Arts a Most Wanted folytatását kívánja bejelenteni az idei E3-on.

A Twitch.TV állítását a hivatalos megerősítésig spekulációként kell kezelnünk, de mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy ősszel újabb Need for Speed rész várható és a Most Wanted rendkívül jól fogyott - e két tényt összeadva már nem is lenne olyan meglepő a Most Wanted folytatásának leleplezése.

Jövő héten, június negyedikén kiderül a turpisság, addig is tartsatok velünk és olvassatok el minden E3-ról szóló információt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)