Hirdetés

E3 2014 - már októberben befuthat a The Last of Us Remastered

|

Egy érdekes reklám tűnt fel az Eurogamer oldalán. Valaki hibázott, vagy csak egy véletlen bug?

Hirdetés

Joel és Ellie újrakevert kalandja már októberben landolhat a boltok polcain. A bejelentésre az esti E3 prezentációig várnunk kell, de a reklám már előkerült, köszönhetően az Eurogamer weboldalának. Valaki ma kikap a cégnél.

Lehet, hogy csak egy hibáról, vagy félreértésről van szó, de a kép önmagában meglehetősen egyértelműen kimondja az október 10-et, mint megjelenési dátumot. Azért azt javasolnánk, hogy a néhány óra múlva kezdődő Sony sajtótájékoztató előtt ne nagyon éljétek bele magatokat az őszi túlélésbe (pláne, hogy már augusztust is hallottunk). Az E3 logó azért elég erősen azt sugallja, hogy lesz mit látni és hallani a rendezvényen a The Last of Us Remastered kiadásával kapcsolatban.

Minden fontos infóról azonnal értesítünk benneteket, így ha érdekel a The Last of Us sorozat jövője kövessétek feszült figyelemmel az E3 2014-es oldalunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)