Hirdetés

E3 2016, GameStar megjelenés és Facebook foci - mi történt a héten?

|

Az E3 2016 egyértelműen uralta a hetet, de legalább annyira örültünk az új GameStarnak is, és megutáltuk barátainkat a Facebook foci miatt. Viszont a magyar Eb-eredmények miatt nem vagyunk bosszúsak.

Hirdetés

Persze egy játék miatt nem szabad haragudni a másikra, túl kell rajta lendülni. Én a Facebook kosárban vezettem, Gócza meg most fociban jobb. De hogy lehetséges, hogy ebben a kiszámíthatatlanul működő játékban valaki 121-et dekázzon, amikor én 17-nél tovább még nem jutottam?! Csalás. Biztosan csalás.

Történt azonban ennél fontosabb dolog a héten, nem is egy. Lezajlott az ezévi E3, megjelent a friss GameStar magazin, és végére értünk a gyakornoki pályázatnak, amire még ma éjfélig küldhettek anyagot. Ha nem akartok lemaradni, siessetek, de azért ne egy összecsapott munkát küldjetek. Aki gyorsan és jól dolgozik, azzal biztosan leülünk beszélgetni.

Kezdjük a Hype-pal, amiben HP foglalja össze a híreket.

Minden az E3-ról szól

Esélytelen kihívás, hogy csak a legfontosabb dolgokat szedjük össze az E3 2016 kapcsán, plusz úgyis egy csomó listát csináltunk, E3 aloldalunkon pedig megtaláljátok a híreket és az összefoglalókat, úgyhogy nem szemezgetünk a hírekből, csak összeszedjük az eddigi nagy cikkeket. Rangsoroltuk az előadásokat, kiválasztottuk a 10 legjobb trailert, megnézhettétek a legcikibb pillanatokat, a várt bejelentéseket, amikre nem került sor és a tíz plusz egy legfontosabb bejelentést.

Na jó, nem minden

Az E3 után jöttek olyan hírek, hogy játékfejlesztő Barbie készül, újrakeverve jön PS4-re a Fahrenheit, egy ügyes troll szívatta az Overwatch játékosokat, és frissült a Battle.net autentikátor. A többi hír szinte kivétel nélkül egy E3-as bejelentéshez volt adalék, fejlesztői nyilatkozatokból, interjúkból derültek ki új infók, vagy exkluzív gameplay videók kerültek fel. Tényleg jobban jártok, ha ellátogattok a hírek aloldalára, és végiggörgettek.

Ti is érzitek a görgetési ingert, ha erre a gifre néztek? Szürreális.

Egyébként pedig megjelent az új GameStar steames Arkham City: GOTY teljes játékkal és bejelentettük a következő GameNightot, amin már biztosan lesz FIFA 16, Mortal Kombat X és Rocket League.

Nagyon fontos még a Chio Mozdulj Gamerrel és a JátékosLét Kutatóközponttal közös kutatásunk, amivel egyebek mellett azt próbáljuk kideríteni, mennyit mozognak a gamerek. Őszinte válaszokat várunk, nagyon jó lenne reális képet kapni arról, hogy igazak-e a sztereotípiák. Nem csak azért érdemes kitölteni, mert így valóban hasznos célt segítetek, hanem azért is, mert értékes jutalmakat szerezhettek meg. Katt ide!

Jövő héten már a régi kerékvágásban megy minden, de folyamatosan igyekszünk szórni a tartalmat, akármennyire is szépen süt az idő. Tartsatok velünk, és a legfontosabb: "Vegyetek GameStart!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)