Hirdetés

EA Access - július végén jön PlayStation 4-re

|

Az Electronic Arts végre elárulta, hogy mikortól kezdve fizethetünk elő a szolgáltatásra a Sony konzolján.

Hirdetés

Egy ideje már nem titok, hogy a PC-s és Xbox One-os változatok után PlayStation 4-en is használható lesz az EA előfizetéses szolgáltatása. Eddig csak azt tudtuk, melyik hónapban élesedik a dolog, de most végre a megjelenési napra is fény derült.

Hirdetés

Az EA Access lényege, hogy egy viszonylag csekély havi díjért cserébe egy csomó játékot kapunk, amikkel szabadon játszhatunk egészen addig, amíg aktív az előfizetésünk. Hamarosan pedig már PlayStation 4-en is élhetünk ezzel a remek lehetőséggel, ugyanis július 24-én a Sony masinájára is megérkezik a szolgáltatás.

Az előfizetők ráadásul nemcsak egy zsáknyi játékkal lehetnek gazdagabbak, hanem kapnak 10% kedvezményt a digitális EA-játékokra, illetve a stúdió új alkotásait is kipróbálhatják a megjelenés előtt, tehát ugyanúgy fog működni a dolog, mint a többi platformon.

Ti éltek majd ezzel a lehetőséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)