Hirdetés

Star Wars: Battlefront - a fejlesztők reagálnak a negatív sajtóvisszhangra

|

A játék fejlesztői többek között a média negatív reakcióiról is elmondták a véleményüket az érdeklődő rajongóknak.

Hirdetés

Marhára izgatott a játékosközösség a készülő Star Wars: Battlefront miatt, de ugyanakkor elég komoly fenntartásaink is vannak a játékkal. Nem feltétlen arról van szó, hogy az EA vagy a Dice ennyire rossz ómen lenne (elvégre utóbbi csapatnak kiváló játékokat is köszönhetünk), hanem inkább arról, hogy a játékosok nem feltétlen támogatnak minden változtatást a jól ismert játékmeneten.

A játék producere, Jesper Nielsen pl. Redditen beszélt részletekbe menően arról, hogy mennyire fontos a tesztelés és mennyire sokat foglalkoznak a helyes egyensúly megtalálásával mind a belsős, mind pedig a külsős tesztelők.

Mindeközben a játék egyik pályadizájnere, Dennis Brännvall Twitteren fejezte ki véleményét azzal kapcsolatban, ahogy a média minden egyes hírt megpróbál úgy csavarni, hogy negatívan mutassa be. Bränvall szerint amikor bejelentették a partner rendszert, akkor a sajtó csak azt látta a döntésben, hogy megszűnik a squad rendszer, amikor pedig kiderült, hogy a játékban csípőből és távcsöveken keresztül lőhetünk, akkor csakis a célzás hiányát vette észre a média.

Lehet igazság ebben az álláspontban is, de valahol azért az is érthető, hogy a játékosok ennyi várakozás után a lehető legjobb játékot szeretnék a kezükbe kapni.

Ti mit szóltok a Battlefront újdonságaihoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)