Hirdetés

Halálos fenyegetéseket kap az EA egyik fejlesztője a Star Wars Battlefront 2 miatt

|

Ismét előbújt a játékosok azon része, amelyik jobban tette volna, ha inkább csendben marad.

Hirdetés

Óriási botrányt kavart a hamarosan megjelenő Star Wars Battlefront 2-ben lévő loot boxok rendszere, de sok más dolog miatt is savazzák a játékosok az EA-t, és most úgy tűnik, hogy már a fejlesztőknek is kijut a gyűlölethullámból.

Hirdetés

Sean a Twitteren próbált rácáfolni egy bejegyzésre, ami arról szólt, hogy átlagosan mennyi időt vesz igénybe Darth Vader feloldása, ám ezzel magára haragította a játékosok egy részét. A fejlesztő nemrég arról számolt be, hogy eddig összesen 7 halálos fenyegetést és több mint 1600 személyeskedő üzenetet kapott, ezért védetté is vált már a Twitter fiókja.

Ráadásul Sean nem is dolgozott a Battlefront 2-n, de úgy tűnik, ez nem jelent problémát a gyűlölködők számára.

Jogos a rajongók felháborodása a Star Wars Battlefront 2 miatt, de azért van egy határ, amit nem szabad átlépni, ennek ellenére sajnos mindig vannak olyanok, akik nem tudják, hol kell meghúzni azt a bizonyos vonalat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)