Hirdetés

EA Games - Miből mennyi fogyott?

|

Szeretnéd tudni, melyik EA játékból lesz hosszú életű franchise? Akkor ne habozz, és ne is lapozz... olvass!

Hirdetés

A lista ugyan korántsem teljes, hiszen az olyan friss alkotások, mint a Dead Space, vagy a Command & Conquer: Red Alert 3 még nem szerepelnek rajta, de csupán idő kérdése, hogy ezeket is nyilvánosságra hozza a második legnagyobb független kiadó. Lássuk tehát, miről rántották le idáig a függönyt!
A vásárlók pénztárcájának tartalmát a legnagyobb mértékben a Madden NFL 09-nek sikerült leapasztania, 4.5 millió példányt kapkodtak el a polcokról. A második helyen a Spore áll a maga 2 millió kópiájával, és a sporepédia 40 millió kreatúrájával és kreációjával. A harmadik helyen a Mercenaries 2 áll, de erről kicsit később, más kontextusban olvashattok. Még nem árulom el, hogy miért. Mögötte pedig az első milliót sikeresen abszolváló Warhammer Online: Age of Reckoning tanyázik. Az EA adatai szerint 1.2 millió példány talált a megjelenés óta gazdára, az aktív játékosok száma pedig 800.000-nél tart pillanatnyilag.

madden09.jpg


Az impozáns számok ellenére a szeptember végén zárult negyedév 310 millió dollár veszteséget jelentett az iparág óriásának. Ennek folyományaként mintegy 600 munkatárstól kíván a cég megválni.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)