Hirdetés

EA - Köthetünk üzletet a Bungie-val

|

Bár a Bunige az Activisionnel szerződött tíz évre, ez a szerződés nem exkluzív.

Hirdetés

Az EA szerint legalábbis semmi akadálya annak, hogy a két cég között valamiféle együttműködés szülessen. Az EA Partners főnöke - David DeMartini - imígyen nyilatkozott, a mindenkit meglepő Activision-Bungie szerződés hírét hallván: "Sok sikert kívánunk nekik, és amennyiben a srácok úgy döntenek, összehoznak egy második fejlesztőcsapatot is, megint leülhetünk a tárgyalóasztalhoz."

A Bungie is hangsúlyozza, hogy a szerződés ellenére ők továbbra is függetlenek, tehát az EA nem a levegőbe beszél. Ez már csak azért is jó lehet, mert így a Bungie nem kerül az Infinity Ward helyzetébe, amikor az Activision vaskézzel kormányzott, ellentmondást nem tűrve. DeMartini elárulta azt is, hogy a Bungie, és az EA között folytak tárgyalások, de ezek nem vezettek eredményre, ám ez nem azt jelenti, hogy a jövőben ne lehetne a független fejlesztőcsapatnak olyan ötlete, amire ne lenne vevő az EA.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)