Hirdetés

EA: Maximumra hajtott Xbox 360, kiaknázatlan PS3

|

Patrick Soderlund véleménye szerint az Xbox 360 rendszerek teljesítményét napjainkra maximalizálták, egyszóval technológiai határaihoz érkezett a Microsoft konzolja.

Hirdetés

Habár Soderlund kedvenc játékrendszerének az Xbox 360 tekinthető, az E3 rendezvényén kijelentette, hogy legnagyobb vetélytársával szemben a PlayStation 3 további teljesítménypotenciállal rendelkezik. Az EA Games Europe alelnöki tisztségét betöltő úriember érdekes eszközként hivatkozott a teljes testfelület letapogatására képes Project Natal kontrollerre, valamint személyét teljesen lenyűgözte az Xbox divízió munkássága.

Mindennek fényében emelkedett hangnemben beszélt a Microsoft vállalatáról, álláspontja szerint nagyszerű munkát végeznek, és komoly fejfájást jelentenek a Sony felsővezetőinek, illetve kreatívjainak. Soderlund hozzátette, számos magas színvonalú játékkal rendelkezik a Sony, melyek segítségével jelentős sikerekre számíthatnak idén. Legfontosabb megállapítását a végére hagytuk: fejlesztőik fokozatosan kiismerték a PlayStation 3 konzolok nyújtotta lehetőségeket, ennek köszönhetően a korábbiaknál jobb teljesítményt képesek kipasszírozni a rendszerből, ellenben a maximumra hajtott Xbox 360 platformmal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)