Hirdetés

Rengeteg újdonságot hozott az EA Origin frissítés

|

Kicsivel kevésbé lett kényelmetlen az Origin felületének használata.

Hirdetés

Az EA saját kliensének használata legalább annyira kellemes, átgondolt és hasznos, mint a Uplay-é, és ez nem dicséret. Szerencsére azért a fejlesztők igyekeznek segíteni a gondokon, a most érkezett javítással pedig több, régóta várt lehetőség is bekerült.

A PC-s felhasználók végre megszabhatják majd, hogy az Origin mekkora sebességgel töltse le a játékokat, ami az egyik legtöbbet követelt beállítási lehetőség a platform létezése óta. Emellett bekerült egy bekapcsolható fps-számláló, és a játékokon keresztüli partiösszehívás lehetősége is. Ezzel már zaklathatjuk a haverjainkat, akik mást játszanak, mint mi, és kérhetjük őket, hogy csatlakozzanak hozzánk.

Az újdonságok azonnal elérhetőek lesznek, amint elindítjátok és lefrissítitek az Origin klienseteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)